Na semináři ELŠ 2018

O víkendu 12.-14. ledna jsme spojili příjemné s ještě příjemnějším a sešli jsme se na semináři ELŠ, v rámci kterého jsme uspořádali neformální setkání LŠ Protos. Během tohoto víkendu se nás sešlo celkem 22 protosáků a usídlili jsme se ve skautské vile kousek od Kobylis. Společně jsme se účastnili programu semináře a večer jsme se bavili po svém na základně. Mudrc dovezl vlastní klavír a Ijáček housle, tak jsme mohli provětrat protosí zpěvník. Za klavír usedl dokonce i Edy, což pro nás byl velký zážitek.

Na sobotní večer jsme si objednali typicky skautské jídlo a to pizzu :-), čímž jsme zřejmě vyděsili personál místní pizzerie. Alespoň nám to tak líčil pán, který je dovezl. Pozvání na večírek přijal i Neptun, který si s Edym hezky zavzpomínal (Edy jako mladý skaut stavěl sám podsady pro celý tábor vlčat a v západu slunce se objevil Neptun – no, museli byste to slyšet).

Přijela za námi i Tin se svou malou Alžbětkou. Protože se nemohla účastnit závěrečného víkendu lesní školy, slavnostně jsme jí předali šátek a absolventský dekret. Malý lesoškolácký šáteček dostala také Alžbětka, která s námi prožila (sice ještě v bříšku :-)) celý letní běh a tudíž je nejmladší členkou kruhu lesní školy Protos. Poté, když večer pokročil a někteří se odebrali spát do svých domovů (odvážnější zůstali :-)), začaly se hrát společenské hry. Byli mezi námi tací, kterým to vydrželo i do půl páté ráno… zkrátka byl to skvěle prožitý víkend. Ještě, aby ne, když se sešli samí báječní lidé :-).

Rex

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *