Víkendové hodnocení 1. ročníku LŠ PROTOS

Tým LŠ Protos strávil ve dnech 23. – 25. února společný víkend na Minewakanově chalupě v Babicích, aby provedl hodnocení uplynulého ročníku LŠ Protos.

Sešli jsme se v pátek na večeři, ke které byly věhlasné Minewakanovi vdolečky (co si budeme povídat, byla to největší motivace, proč přijet :-D). Následovalo promítání fotek z letní části Protosu. Společně se vzpomíná nejlépe a také jsme se naladili na společnou notu víkendu. Po vyčerpání fotek a všech zábavných historek jsme se rozdělili na 3 týmy na vědomostní hru „ Zlaté Česko“. V tomto boji mozkových závitů nakonec zvítězil tým ve složení: Sluníčko, Beny a Jirka (ale znáte to, bylo to o chlup).

V sobotu jsme pokračovali promítáním fotek z listopadového víkendu lesní školy. Téměř celý den padl na hodnocení prvního běhu lesní školy, výhledům do budoucna a také přípravě semináře „100 let republiky“, který proběhne v květnu na Orlovech (tímto zdravím přihlášené účastníky). Ovšem zbyl nám čas i na procházku, sledování hokeje i nějakou tu hru venku. Večer jsme v našem instruktorském týmu přivítali 4 nováčky: Jana Pečeného – Neptuna, Jirku Nováka, Karla Buštu – K4 a Petra Topiarze – Listomila. Moc se těšíme na spolupráci a vzájemné obohacení. Všichni společně jsme si pak zahráli hru na postřeh, pří které někdo štěkal, někdo vrčel nebo kokrhal. Na závěr večera jsme rozkrojili dort na oslavu úspěšného zakončení prvního běhu lesní školy.

Kdo chtěl, šel mrazivým nedělním ránem (-15 °C) přes širá zasněžená pole na mši.
Program byl již o něco méně organizovaný – spíše se již jednalo o neformální povídání. Posledním bodem našeho víkendu byl společný oběd a poté jsme se rozjeli domů (což se neobešlo bez komplikací, ale o tom třeba někdy osobně :-).

Těšíme se na viděnou, na některé z našich akcí…

Rex

 

Komentáře k příspěvku “Víkendové hodnocení 1. ročníku LŠ PROTOS

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *