Společná oslava narozenin týmu Protosu na Lipinách

Je to už pár týdnů, co se téměř celý tým lesní školy Protos sešel na hájence Lipiny, aby spolu strávil víkend. Tentokrát to však nebylo pracovní setkání, nýbrž společná oslava a rekreace. A co se slavilo? Hned čtvery významné narozeniny! Jedná se o samé muže, tak snad mohu prozradit, že Neptun oslavil 65 let, Jirka 30 let, K4 50 let a Beny 60 let.

Páteční večer jsme začali velkými palačinkami, které velmi odborně připravil sám vůdce Protosu. Závodili jsme, kdo jich sní více a to nám zabralo podstatnou část večera. Jen tak pro informaci, rekordmanem je Jirka se šesti palačinkami (byly vážně veliké).

V sobotu po snídani jsme vyrazili na malou procházku a zcela neplánovaně ulovili jednu kešku. Poté jsme si hezky v teple připomněli atmosféru lesní školy povídáním a promítáním fotek. Po vynikajícím grilovaném obědě jsme zasadili lípu ke sto letům republiky. I když jsme pracovat nechtěli, stejně jsme se nevyhnuli diskuzím o všem možném okolo lesní školy (znáte to, když se sejdou skauti). Pak už jsme se ale ponořili jen do slavení. Zahráli jsme si hru „Krycí jména“ a pustili jsme se do konzumace obrovského dortu (když o tom tak přemýšlím, tak jsme měli všechno velké a obrovské :-D). Nechybělo ani vyprávění a zpívání.

V neděli jsme opět společně posnídali a to především dort. Někteří stále ten svůj kousek, který dostali večer (já jsem ho dojídal ještě ve středu). Následovala krátká procházka na čerstvém vzduchu, aby nám vytrávilo. Využili jsme příležitosti, že máme mezi sebou kněze Unkase, který bohoslužbu odsloužil přímo v hájence. Dál už jen oběd, úklid a loučení. Určitě se takto rekreačně sejdeme i příští rok, protože vždy jsou nějaké narozeniny, které můžeme společně oslavit.

Rex

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *