Týmový víkend na Chvalově

V druhém červnovém víkendu jsme se jako tým LŠ Protos setkali na tábořišti Chvalov, kde proběhne letní část naší lesní školy. Ačkoli na Moravě i v Praze během pátku pršelo, na Chvalově bylo krásně. Pohled do krajiny na louky, stromy a rybník byl naprostou romantikou. Během pátečního odpoledne a večera na základnu postupně dorazili členové týmu a Upolín nás pohostil vynikající, lehce pikantní večeří. Neztráceli jsme čas a společně jsme se pustili do úkolů, které nás čekaly. Bohužel jsme se víkendu nemohli zúčastnit všichni. Proto jsme byli rádi, že alespoň Sluníčko a Medi se k nám připojili vzdáleně přes počítač.

Díky přihláškám všech účastníků jsme měli možnost se o budoucích frekventantech hodně dozvědět. Už teď se těšíme na osobní setkání a tušíme a doufáme, že společná setkání budou oboustranně inspirující.

Celý víkend byl naplněn nejen pracovními poradami, ale i prací samotnou. Bylo potřeba připravit tyče na bránu, najít a připravit místo pro večerní ohně i oběhnout místní terén, aby bylo možné připravované hry a programy realizovat.

Po večeři přišla na řadu oslava blížících se Neptunových sedmdesátin. Od srdce jsme mu popřáli i zazpívali, snědli moc dobrý dort a ve zpěvu a povídání pokračovali do noci.

V neděli jsme se měli možnost účastnit dobroslužby pod vedením K4 nebo bohoslužby pod vedení Unkase. Z bohoslužby mi utkvěla jedna myšlenka a to, že být milosrdný znamená mít milé srdce. Kéž tedy dokážeme mít milé srdce a utvářet tak příjemné prostředí kolem sebe.

Odpoledne bylo na čase se opět rozjet do svých domovů. Benyho pokřik celý víkend krásně ukončil.

Prázdniny a s nimi i letní tábory se blíží. Přeji tedy úspěšné tábory a na viděnou v srpnu se těší

Mapa

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *