Víkendové hodnocení 4. ročníku LŠ PROTOS

Lipiny 2. – 4.  2. 2024

O prvním únorovém víkendu se sešel tým instruktorů Protosu na Lipinách ke zhodnocení nedávno ukončeného ročníku lesní školy.

Společně jsme prožili pracovně relaxační setkání. Většina programu byla zaměřena k reflexi programů obou částí, zhodnocení z pohledu jednotlivých členů týmu, programových bloků, celkové koncepce a dramaturgie, rolí v týmu a také výhledu do budoucna.

Kromě toho jsme absolvovali příjemnou odpolední vycházku a večerní volný program s vyprávěním historek, zpěvem a také oslavou čtvero kulatých i půlkulatých narozenin. Nechyběla ani znalostní společenská hra.

O naši pohodu a stravování se s grácií postaral opět Minewakan. Vše bylo nad míru skvělé, jenom palačinky musel 3x přidělávat 😊

Děkujeme všem účastníkům i instruktorům, kteří nám odeslali zpětné vazby, abychom měli z čeho čerpat. Zejména si vážíme otevřenosti, konstruktivních připomínek a hodnocení, která veskrze vyzněla velmi kladně. Ročník jsme uzavřeli s pocitem dobře vykonané práce, spokojeni a naplněni smysluplností činovnické služby.

Další ročník 2025 začneme systematicky připravovat od září a nyní se těšíme na setkání kruhu lesní školy během Trignisu počátkem března.

Za tým instruktorů

Beny

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *