Týmový víkend ve Strakonicích

Místem víkendového setkání týmu LŠ Protos se protentokrát stala základna Křemelka ve Strakonicích. Červený hrádek, dosavadní místo pořádání Lesní školy, byl k naší lítosti zbourán, a tak se náš tým nyní přesunul co nejblíže k místu pro naši LŠ novému, kterým bude základna Chvalov.

Páteční propršený večer proběhl v již tradičním „protosím“ duchu: Minewakanův těstovinový salát jako večeře; kolečko, co je u každého z nás, za tu dobu co jsme se neviděli, nového a promítání Neptunova filmu Protos 2021. Ti unavenější poté odešli do svých spacáků (Listomil do svého stanu 🙂 a zbytek se ještě chopil zpěvníků a pokračoval za doprovodu kytary v načaté dobré náladě.

Sobotní den byl naplněn pracovními poradami. Ihned po snídani jsme měli každý představit, co je pro nás na Protosu nejvíce důležité a proč chce v týmu Protos být. Odpovědi byly velice hezké a inspirativní a zdá se, že každého povzbudili k ještě většímu přesvědčení, že naše práce za to stojí a že být v tomto instruktorském týmu je každému ctí! Dopolední dva bloky porad s Listomilovou srandovní fitkou uprostřed, utekly jako voda v Otavě, která za noc výrazně stoupla. (Stále vydatně prší).

Na oběd jsme se přesunuli do nedaleké restaurace U Dudáka. Obdivuji se Rysovým organizačním schopnostem, kdy program je pevně sestaven a dodržován téměř na minutu přesně, a tak mě snad ani nepřekvapilo, že právě na přesun a na procházku, která byla po obědě, přestalo pršet.

V dalších společných poradách jsme si probrali hlavní vize a cíle LŠ 2023, zásady fungování týmu Protosu 2023 a každý představil své navrhované programy. Připomněli jsme si a rozdělili, kdo co bude mít na Lesní škole na starost, kdo co obstará a…. a najednou byl večer a byl čas na Minewakanovu bramboračku.

Po večeři následovala oslava čtyř půlkulatin – Sisi, Jirky, K4 a Benyho. A jak jinak v týmu Protos, než krásným velkým dortem s lilií. Minewakan udělal obložené chleby a čaj, Tom, Listomil a Neptun se chopili kytary a tak nebylo ani důvodu jít brzy do postele.  

Nedělní ráno začalo bohoslužbou pod vedením Unkase a alternativním duchovním programem pod vedením K4. Po snídani následovala poslední společná porada, zakončená promítáním fotek z naší budoucí nové základny LŠ ve Chvalově. Po úklidu klubovny jsme se odebrali na společný oběd do restaurace U Dudáka. Po obědě jsme se rozloučili. Někteří se vydali na dalekou cestu k domovu, Rys Minewakan, K4 a já jsme ještě zajeli na Chvalov, podívat se, jak se místo od naší poslední návštěvy před více jak dvěma lety změnilo. A musíme uznat: Bylo tam krásně :–)

Do úplného konce doškrábal
Upolín

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *